Berging, transport, pechulp en meer

Wij werken in opdracht van verschillende soorten alarmcentrales, dealers en garages. Wij voeren zware berging en lichte berging uit voor deze opdrachtgevers. Onder deze bergingen vallen ook diensten als pechhulp en transporten. Op het moment dat de melding bij ons op de meldkamer binnenkomt sturen zij direct de dichtstbijzijnde gecertifieerde chauffeur naar u toe om u om u weer op weg te helpen.

Indien het niet lukt aan de hand van een (nood)reparatie het voertuig ter plaatse op eigen kracht verder te krijgen zullen wij het voertuig naar de garage/dealer brengen in overleg met onze opdrachtgever, echter mogen in sommige gevallen de klant zelf de garage kiezen en zullen wij het voertuig daarheen transporteren. Indien gewenst kan men in overleg met de hulpdienst een vervangende auto krijgen bij ons.

Indien u geen pechhulp verzekering heeft, kunt u uiteraard een offerte bij ons aanvragen.

Wij hebben op onze locaties diverse soorten accu’s, noodwielen en banden op voorraad om u nog als op weg te helpen in onze werkplaats. Onze certificeerde chauffeurs zijn zeer gemotiveerd om ter plaatse naar een oplossing te zoeken voor u. 

In opdracht van Rijkswaterstaat rijden wij uit op diverse snelwegen. Als u met pech op de snelweg staat, staat u niet geheel veilig. Op het moment dat het gemeld wordt bij de politie of wegbeheerder zullen wij spoedig uw kant op komen zodat wij u binnen afzienbare tijd op een veilige locatie kunnen neerzetten. Op de veilige locatie kunt u uw pechverzekering bellen.

Indien u een aanrijding heeft gehad, kunnen wij in overleg met de alarmcentrale van uw verzekering het voertuig naar het aangesloten schadehersteller brengen, of kunt u mee naar ons depot om de afwikkeling met de mogelijke tegenpartijen af te handelen. Wij hebben in tussen contact met de alarmcentrale om navraag te doen wat u rechten zijn zodat alles tijdig in werking wordt gezet.

Geef tijdig uw eindbestemming van uw voertuig aan ons op. De eerst 3 dagen zitten bij de berging/pechhulp, na 3 dagen komen er stallingskosten op, deze zijn in de meeste gevallen voor de eigenaar/bestuurder van het voertuig.

Vanuit onze 2 vestigingen kunnen we snel bij u ter plaatse zijn:
Vestiging Leiden zit centraal voor de Bollenstreek, het gedeelte kuststreek Katwijk/Noordwijk maar ook dicht bij de snelwegen A4/A44.

Vestiging Rijswijk zit centraal aan de binnenstad van Den Haag en het Westland. Maar ook dicht bij de snelwegen A4/A12/A13.