Calamiteiten
24/7 bereikbaar Vervangend vervoer mogelijk
Offerte aanvragen

Calamiteiten

Wij zijn onder andere in het bezit van een Salvage Container. Dit is een speciale container voor elektrische personenauto’s. Nadat er een ongeval is gebeurd met een elektrisch voertuig is de kans op brandgevaar erg groot. Op dat moment kunnen wij ter plaatse komen met de salvage container en plaatsen we het voertuig in de container, hiervoor geldt wel een speciale procedure. Mocht er brand ontstaan of is het gevaar te groot dat het kan gaan branden, kunnen we de container vullen met water zodat er geen brand ontstaat. 

Ook zijn wij in bezit van een calamiteitenvoertuig die wij kunnen inzetten op het moment dat er gevaarlijke stoffen uit voertuigen komen die het milieu beschadigen maar ook gevaar kan brengen aan medeweggebruikers, denk hierbij aan olielekkage. Ons team zal spoedig uitrijden en de weg reinigen met de juiste middelen. Tevens voeren wij de stoffen op de juiste manier af.

 

 

Luchtkussen voor het rechtzetten van vrachtwagens en bussen

Berging boten

Bij het lichten van boten die te water liggen kunnen wij één van onze kraanwagens inzetten die ervoor nodig is. We hebben diverse soorten materialen om het op een zorgvuldige manier voor u uit te voeren. Of het een klein bootje is of een lang bootje, wij kijken naar de juiste optie om u te helpen. Bel gerust met ons om het te bespreken waarmee wij u van dienst kunnen zijn. 

Ook voor de berging of het lichten van uw gezonken boot bent u bij BRL aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met boten vanaf 100 kg en 2 meter lang tot 20 ton en 20 meter lang. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Misschien staat het antwoord hieronder er al bij!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Afhankelijk van de dekking op uw voertuig wordt er voor u vervangend vervoer geregeld. Dit kan per openbaar vervoer, taxi of een vervangende auto zijn.Dit vervangend vervoer wordt meestal geregeld bij het aangesloten schadebedrijf waar uw voertuig naar getransporteerd wordt.

Staat je vraag er niet bij? Wij helpen je graag verder!