Autoberging
Voertuigen tot 3500 kg 24/7 bereikbaar Vervangend vervoer mogelijk
Offerte aanvragen

Autoberging

Namens diverse autoverzekeraars in Nederland verzorgt BRL autoberging van voertuigen die na een ongeval niet meer in staat zijn om verder te kunnen rijden. Wij rijden in verschillende regio’s voor diverse alarmcentrales die namens de verzekeraars het lichte bergingswerk, zoals autoberging en boten berging uitbesteden. In sommige gevallen is de schade beperkt en kunnen wij u op weg helpen door een noodreparatie te doen zodat u zelf langs het schadebedrijf kunt rijden.

Afhankelijk van de dekking op uw voertuig wordt er voor u vervangend vervoer geregeld. Dit kan per openbaar vervoer, taxi of een vervangende auto zijn. Dit vervangend vervoer wordt meestal geregeld bij het aangesloten schadebedrijf waar uw voertuig naar getransporteerd wordt.

BRL Leiden is het bergingsbedrijf voor Autoberging, Vrachtwagen berging, Auto transport en Pechhulp in de regio Leiden en Den Haag

Kosten auto wegslepen

Voor vrijwel elke dekking is er de mogelijkheid om op kosten van de verzekeraar uw voertuig (en eventuele aanhanger/caravan) eenmalig naar één los adres binnen Nederland te laten vervoeren. Op uw groene kaart staat het nummer van de alarmcentrale waarbij u kunt nagaan bij welke schadeherstelbedrijven zij aangesloten zijn. Door van deze bedrijven gebruik te maken kunt u gebruik maken van de afspraken die uw verzekeraar met deze partij heeft gemaakt zoals bijv. een vervangende auto. Het is echter bij vrijwel elke polis mogelijk om desgewenst hiervan af te wijken en een eigen eindbestemming te kiezen, hierdoor is het mogelijk dat eventueel vervangd vervoer of andere voordelen kunnen komen te vervallen. U kunt de eindbestemming eenvoudig aan ons doorgeven. Neemt u vooraf wel eerst contact op met uw verzekering.

Het transport naar de eindbestemming zal in de regel binnen drie werkdagen plaatsvinden.

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Misschien staat het antwoord hieronder er al bij!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Afhankelijk van de dekking op uw voertuig wordt er voor u vervangend vervoer geregeld. Dit kan per openbaar vervoer, taxi of een vervangende auto zijn.Dit vervangend vervoer wordt meestal geregeld bij het aangesloten schadebedrijf waar uw voertuig naar getransporteerd wordt.

Staat je vraag er niet bij? Wij helpen je graag verder!