Boten berging
Vaartuigen tot een gewicht van 20 ton 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Boten berging

Uw gezonken boot lichten? BRL heeft alles in huis voor de berging van uw gezonken boot en om deze uit het water te halen. Met name in de wintermaanden komen wij regelmatig in actie voor het lichten van boten. In die maanden valt er meer neerslag en wordt er minder gevaren, waardoor juist dan veel boten zinken. Zeker als het een wat grotere boot betreft, is professioneel materieel en jarenlange kennis en ervaring nodig om dit goed en veilig voor elkaar te krijgen. BRL heeft de expertise in boten berging en is u daarmee graag van dienst.

Een boot kan enorm veel plezier opleveren, maar brengt soms ook de nodige zorgen met zich mee. Omdat een boot altijd in het water ligt, staat deze voortdurend bloot aan water en wisselende weersomstandigheden. Zeker in Nederland kan het op het water behoorlijk spoken. Zelfs als u uw boot goed onderhoudt, kan er iets misgaan. Is onverhoopt uw boot gezonken, dan is het zaak om snel te handelen. Om die reden is BRL 24/7 bereikbaar voor het lichten van gezonken boten. We streven er altijd naar om u zo snel mogelijk te helpen, ook om schade aan het milieu te voorkomen. Bovendien, een gezonken boot moet snel worden afgevoerd om problemen met de gemeente en/of Rijkswaterstaat te voorkomen.

Berging boten takelwagen door BRL in regio Leiden en Rijswijk

Gezonken boot uit het water halen | Boten berging

Of het nu uw sloep, motorboot, zeilboot of ander schip betreft, een gezonken boot uit het water halen, is specialistisch werk. Wij zetten bij het lichten van een gezonken boot één van onze kraanwagens in. Daarmee kunnen we bijna elk type boot weer boven water takelen, of de boot nu volledig of half onder water ligt. Bij BRL beschikken we naast de autoberging, voor de boten berging over het juiste materieel, maar ook over vakkundige mensen om dit op een zorgvuldige manier voor u uit te voeren. Wij hebben ervaring met boten van 100 kg en 2 meter lang tot boten van 20 ton en 20 meter lang. Wat de afmetingen ook zijn, we nemen steeds de situatie ter plaatse in ogenschouw en kiezen dan de juiste optie om u te helpen. Eenmaal uit het water, kan de boot in de haven blijven of we brengen deze naar een door u opgegeven locatie.

Uw boot bergen?

In Nederland zijn booteigenaren verantwoordelijk voor de staat en het onderhoud van de boot. Als uw boot is gezonken, bent u verplicht de boot te lichten. Aarzel daarom niet en neem gerust contact met ons op voor het lichten van een gezonken boot. Wij bieden u graag een vrijblijvende offerte aan.