Auto laten transporteren
Voertuigen van elk gewicht 24/7 bereikbaar Vervangend vervoer mogelijk
Offerte aanvragen

Auto transport

Wij hebben contracten met diverse alarmcentrales om voertuigen te transporteren door het hele land. Indien mogelijk zullen wij diverse voertuigen gecombineerd naar de eindbestemmingen brengen. Kan het voertuig niet direct doorgebracht worden dan zullen wij deze veiligstellen op ons afgesloten, beveiligd terrein. De eerstvolgende werkdag zullen wij het voertuig door transporteren naar de aangegeven eindbestemming.

Regelmatig worden wij benaderd door klanten die een voertuig van A. naar B. verplaatst willen hebben. Speciaal voor deze klanten is het mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen. De prijs is gebaseerd op de volgende punten zodat wij een realistisch offerte aan u kunnen bieden.

    • Soort voertuig;
    • Rolbaar of niet rolbaar;
    • Direct uitvoeren of door ons in te plannen;
    • Ophaallocatie en Afleverlocatie.

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Misschien staat het antwoord hieronder er al bij!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Afhankelijk van de dekking op uw voertuig wordt er voor u vervangend vervoer geregeld. Dit kan per openbaar vervoer, taxi of een vervangende auto zijn.Dit vervangend vervoer wordt meestal geregeld bij het aangesloten schadebedrijf waar uw voertuig naar getransporteerd wordt.

Staat je vraag er niet bij? Wij helpen je graag verder!