Vrachtwagen berging
Voertuigen vanaf 3500 kg 24/7 bereikbaar Vervangend vervoer mogelijk
Offerte aanvragen

Vrachtwagen berging

Voor de hulpverlening aan gestrande voertuigen boven de 3500 kg ook wel vrachtwagen berging of zware berging genoemd, komt iets meer om de hoek kijken. Maar ook voor vrachtenwagen berging is ons bedrijf gecertificeerd om u van dienst te zijn.

Voor vrachtwagens, touringcars of autobussen zet BRL de juiste de zware berger in. Ook hiervoor staat ons gecertificeerde team altijd klaar om binnen afzienbare tijd aanwezig te zijn en het voertuig weer op weg te helpen of af te slepen.

Door middel van diverse materialen die in ons bezit zijn, kunnen we de vrachtwagens gemakkelijk bergen. Denk hierbij aan luchtkussens, hiervoor hebben wij opgeleid personeel die de vrachtwagen berging vakkundig en op de juiste manier uitvoeren met zo min mogelijk extra schade en het behoud van de kostbare lading.

 

Vrachtwagen berging BRL leiden Rijswijk en Den Haag

Ons bedrijf werkt voor diverse truckdealers, busmaatschappijen waar het gaat om de berging of het transport van gestrande vrachtwagens of touringcars. Ook staan wij graag voor collega-bergers klaar, die op hun beurt ons helpen als dit nodig mocht zijn.

Voor opdrachten op het Incident Management hoofdwegennet in Nederland zal een opdracht eerst aan het Centraal Meldpunt Vrachtwagen Incidenten (CMV) doorgegeven moeten worden. Via het CMV zal de dichtstbijzijnde zware berger ingeschakeld worden.

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Misschien staat het antwoord hieronder er al bij!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Afhankelijk van de dekking op uw voertuig wordt er voor u vervangend vervoer geregeld. Dit kan per openbaar vervoer, taxi of een vervangende auto zijn.Dit vervangend vervoer wordt meestal geregeld bij het aangesloten schadebedrijf waar uw voertuig naar getransporteerd wordt.

Staat je vraag er niet bij? Wij helpen je graag verder!