Lichte berging
Voertuigen tot 3500 kg 24/7 bereikbaar Vervangend vervoer mogelijk
Offerte aanvragen

Lichte berging

Als takelbedrijf en bergingsbedrijf is BRL actief op het gebied van lichte berging. Dit betekent in de praktijk dat wij ingeschakeld worden voor de berging van auto’s, het wegslepen van auto’s en het lichten van gezonken boten. Autoberging en botenberging vergt vanzelfsprekend niet alleen de juiste bergingsvoertuigen, maar ook vakkundige bergingswerkers. Onze bergingswerkers weten alles van lichte berging en zware berging. Bovendien hebben zij oog voor u, voor uw veiligheid en die van andere weggebruikers. BRL biedt betrouwbaarheid, kwaliteit en zekerheid op het moment dat u ons onverwacht nodig heeft.

Een ongeval, pech langs de kant van de weg of een gezonken boot; het zijn allemaal voorvallen die u onverwachts en ongelegen overkomen. Bij BRL begrijpen we hoe vervelend dit is. U wilt snel geholpen worden. Om die reden zijn wij 24/7 bereikbaar om uw auto weg te slepen of uw gezonken boot te lichten. We streven ernaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Doordat wij zowel bergingsbedrijf als takelbedrijf zijn, kunnen we bij tal van calamiteiten de juiste hulp bieden.

Groot autotransport en stalling van rolbaar en niet rolbaar materieel

Autoberging

Als bergingsbedrijf komen we in actie als we de melding krijgen dat een auto gestrand is vanwege een ongeluk of een pechgeval. In dat geval beoordeelt onze chauffeur eerst of hij een (nood)reparatie kan uitvoeren, zodat u zelf verder kunt met de auto. BRL verzorgt namens diverse verzekeraars en leasemaatschappijen de pechhulpverlening en autoberging. Dit betekent dat we de auto ophalen en naar een schadebedrijf (of een andere bestemming) brengen. We hebben als bergingsbedrijf jarenlange ervaring met autoberging en kunnen uw auto binnen korte tijd bergen. Indien u strandt langs de autosnelweg, dan zullen wij u zo snel mogelijk naar een veilige locatie brengen. Daar kunt u veilig uw pechhulpverzekering bellen en staat u veilig te wachten op de hulpverlening.

Auto wegslepen

In de meeste gevallen kiezen we bij autoberging voor het wegslepen van de auto. Het kan echter ook gebeuren dat de schade aan uw auto beperkt is en de situatie langs de kant van de weg voldoende veilig. In dat geval kunnen onze bergers een noodreparatie uitvoeren. Uw auto wegslepen is dan niet nodig. Na de reparatie kunt u zelf naar een schadebedrijf rijden.

Boten berging

Een gezonken boot lichten, komt regelmatig voor. Als een boot onder water ligt, moet deze vaak met spoed gelicht worden. Ook om mogelijke milieuschade te voorkomen. Voordat we de gezonken boot lichten, pompen we het water uit de boot. Vervolgens gebruiken we één van de kraanwagens om de boot te lichten. BRL heeft volop ervaring met het lichten van gezonken boten. Per jaar bergen we vele vaartuigen van wisselend formaat. Is uw boot eenmaal goed en veilig gelicht, dan kunnen we in overleg bepalen wat de verdere stappen dienen te zijn.