Pechhulp
Voertuigen van elk gewicht 24/7 bereikbaar Vervangend vervoer mogelijk
Offerte aanvragen

Pechhulp auto

Via diverse verzekerings- of leasemaatschappijen, die de pechservice via een alarmcentrale regelen, worden wij ingeschakeld om gestrande auto’s door middel van noodreparatie weer op weg te helpen.

Auto pechhulp - Voertuigen tot 3500kg

Onze chauffeurs / monteurs weten voor bijna alles wel een oplossing, of het nu gaat om een lekke band, lege accu of een technische storing. Wanneer de auto niet meer in staat is om verder te rijden, dan slepen wij de auto naar een garage en kan men in overleg met de hulpdienst een vervangende auto krijgen bij BRL.

Pechhulp zonder abonnement in de regio leiden en Den haag

Onze voertuigen zijn voorzien van diverse soorten materialen om de pech aan uw voertuig te repareren of een noodreparatie uit te voeren zodat u zelf naar de dealer of garage kan rijden. Indien uw voertuig een storing aangeeft, kunnen wij doormiddel van ons uitleesapparatuur een diagnose stellen en u advies geven. Wilt uw voertuig niet starten, een lekke band, of dat dat sleutel in uw voertuig ligt, het maakt ons niet uit, wij helpen u doormiddel van ons gecertificeerde chauffeur te sturen. 

Heeft u geen pechhulp verzekering? Bel ons gerust op met uw probleem en wij helpen u met de juiste oplossing tegen een betaalbare prijs. Echter zullen de kosten ter plaatse voldaan moeten worden. 

Op onze locaties hebben wij diverse soorten accu’s, noodwielen en banden die wij voor u kunnen monteren tegen een betaalbare prijs. 

Pech hulp - Voertuigen vanaf 3500kg

Wij rijden ook voor diverse vrachtwagen dealers of transportbedrijven. Op het moment dat één van de vrachtenwagens met pech staan, kijken wij eerst voor een oplossing dat de vrachtwagen verder kan rijden. Indien dit niet mogelijk is voor ons zullen wij de vrachtenwagen naar de aangewezen garage of dealer transporteren.

Voor vrachtwagens met pech hebben wij ook diverse soorten banden om u verder op weg te helpen. Kunnen wij u niet ter plaatse op weghelpen, zullen wij het voertuig zorgvuldig naar uw dealer of garage slepen.

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Misschien staat het antwoord hieronder er al bij!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Afhankelijk van de dekking op uw voertuig wordt er voor u vervangend vervoer geregeld. Dit kan per openbaar vervoer, taxi of een vervangende auto zijn.Dit vervangend vervoer wordt meestal geregeld bij het aangesloten schadebedrijf waar uw voertuig naar getransporteerd wordt.

Staat je vraag er niet bij? Wij helpen je graag verder!