Vervangend vervoer
24/7 beschikbaar
Offerte aanvragen

Vervangend vervoer

Wanneer u een aanrijding hebt gehad en uw auto of bus is niet meer in staat om verder te rijden, dan slepen wij de auto naar de garage en kan u in overleg met de hulpdienst een vervangende voertuig krijgen bij ons.

Krijgt u een vervang auto van de verzekeraar of leasemaatschappij? Bel ons gerust op zodat wij het voertuig voor u klaar kunnen zetten. Op het moment dat u bij ons op locatie bent zullen wij direct helpen zodat u weer snel op weg kan.

We hebben verschillende soorten vervang auto’s staan. Op het moment dat wij weten welk voertuig u krijgt zullen wij u duidelijk vertellen wat de belangrijkste voorwaarden zijn. Onderstaande voorwaarden zijn van o.a. toepassing:

  • U krijgt hem met een volle tank mee, ook weer afgetankt inleveren
  • Afkoop eigen risico
  • U krijgt hem schoon mee van binnen en buiten, ook weer netjes inleveren
  • Uiterlijke inleverdatum en plaats

 

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Misschien staat het antwoord hieronder er al bij!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Afhankelijk van de dekking op uw voertuig wordt er voor u vervangend vervoer geregeld. Dit kan per openbaar vervoer, taxi of een vervangende auto zijn.Dit vervangend vervoer wordt meestal geregeld bij het aangesloten schadebedrijf waar uw voertuig naar getransporteerd wordt.

Staat je vraag er niet bij? Wij helpen je graag verder!